Web & Design

 

DESIGNEREN
 


Web & Design er lokalisert på Dyrøy i Troms. Vi har  trådløs bredbandstilgang ca 4 km over Dyrøysundet, noe som gjør det mulig å jobbe med data her ute på landet.

Jeg legger vekt på å finne fram til enkle, rimelige og uttrykksfulle løsninger, helt etter den enkeltes ønsker og behov.
 

©2006 Web & Design , Norway. Webmaster Marit Andersen

 


Designeren

Jeg  heter Marit Andersen,  født i 1961, og oppvokst delvis på øst- og vestlandet, nå bosatt i Troms. Jeg har alltid likt å skape vakre og spennende ting i alle slags materialer.

Jeg har utdanning innenfor tegning,  møbelsnekker, søm og vev, samt ex.art. med biologi, før jeg tok  faglærer-utdanning i forming med spesialisering i tre og metall på Statens Lærarhøgskule i Forming på Notodden. Deretter Studium i administrasjon og ledelse (adjunkt) i Tønsberg.

De senere årene har sykdom (Sjøgren Syndrom),  hindret meg i å jobbe som rektor og lærer. Jeg har derfor fått anledning til å dyrke min store pasjon i livet, nemlig hunder. Jeg driver  Kennel Terjeviken, et lite oppdrett av Svensk Hvit Elghund og Eurasier, med god hjelp av familien. Jeg er instruktør og ringsekretær, og harbl.a. sittet som leder av avlsutvalget for Svensk Hvit Elghund.

En annen lidenskap er data, og for å lære å utrykke meg best mulig i dette mediet tok jeg utdanning  som internett-redaktør, og bruker mye av min tid foran dataskjermen.

I tillegg maler jeg bilder, aller best liker jeg å male i akryl, og har hatt separatutstilling i Nordavinnshagen i Dyrøy.
 WEBDESIGN

FOTO-PRODUKTER
.


MEDALJER

LOGOER OG ANDRE MERKER

BILDER OG FOTOKUNST

DIVERSE

 


KONTAKT